Evenementen

Wij organiseren met regelmaat evenementen, zie hieronder enkele highlights en volg ons op Facebook om op de hoogte blijven. Elk weekend is er wel wat te beleven bij ons.

Onze agenda

  • Strender Bokketocht

    5 Oktober
    Zaterdag 5 Oktober is het tijd voor de zesde editie van de "Strender Bokketocht". U kunt weer genieten van 12 verschillende Bockbieren, met dit jaar een groot aanbod van eigen eiland. Deze bieren zijn verdeelt over Stends End, Bistro t'Kerckeplein en Het Cafeetje. Voor iedere deelnemer is er een assortiment aan huisgemaakte hapjes bij de biertjes. Kaarten voor de Strender Bokketocht kosten 22.50 en zijn te verkrijgen bij "Het Cafeetje". Er zijn 250 kaarten beschikbaar en de kaartverkoop is gestart, dus wees er snel bij want op is op.
  • Jam Sessies

    Iedere laatste zondag van de maand
    Vanaf eind oktober hebben wij iedere laatste zondag van de maand live muziek van verschillende artiesten.

Feestje te vieren?

Heeft u iets te vieren? Met uw bedrijf, familie of vrienden? Wij helpen u graag om een mooi feest te maken. Uiteraard verzorgen wij graag het eten en drinken. U heeft hierbij de mogelijkheid om gebruik te maken van ons café, maar ook van het terras aan de achterzijde.

Kom eens langs en proef zelf de Texelse sfeer. Wij zijn elke dag geopend, dus u bent altijd welkom. Of bel 0222 318 975.

Sportief in de kroeg

In Het Cafeetje hebben wij ook gedacht aan de sportieve bezoeker. We hebben regelmatig quizavonden en er kan ook worden gedart. We hebben twee eigen dartteams en ons café is de thuisbasis van sjoelclub "Het nieuwe schotje".